Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g30g19kcal0.5g4.5g0g0g
Keittojuurekset, apetit15g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Vihreä papu, pitkä7.5g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g162kcal13g12.2g6.6g1.8g
Valittu annoskoko156g81kcal6.5g6.1g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal3.3g3.1g1.7g0.5g
Arvot/100g100g52kcal4.2g3.9g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856