Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola7.2g12kcal0.6g0.3g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima14g56kcal4.2g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 58g128kcal10.1g0g9.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g17g28kcal1.4g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g515kcal33.8g7.2g38.8g2g
Valittu annoskoko156g258kcal16.9g3.6g19.4g1g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal8.5g1.8g9.7g0.5g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535