Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g63kcal7.2g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)15g18kcal0.3g4.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 9g22kcal1.3g0.2g1.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio9g6.1kcal0.1g0.4g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)9g25kcal2.5g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g323kcal25.4g16g16.8g3g
Valittu annoskoko156g162kcal12.7g8g8.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal6.4g4g4.2g0.8g
Arvot/100g100g104kcal8.1g5.1g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736