Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu78g98kcal8.6g0.2g7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g23g136kcal5.4g1.5g12.2g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Mantelilastu (A la meira)21g127kcal5.1g1.4g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1072kcal39.2g15.6g96g0g
Valittu annoskoko156g536kcal19.6g7.8g48g0g
Annoskoko puolitettuna78g268kcal9.8g3.9g24g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g5g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345