Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lapinliha,poronkäristys 750g30g41kcal6.3g0.3g1.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow16g13kcal0.7g2.1g0.1g0.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g20g50kcal3.8g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g213kcal21.8g5.8g12.6g1.4g
Valittu annoskoko156g107kcal10.9g2.9g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal5.5g1.5g3.2g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7g1.9g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710