Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 18g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 22g6.5kcal0.2g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g43g73kcal8.2g0g4.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g28kcal3.2g0.2g1.6g0g
Kanaliemi laimennettu 27g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g244kcal24.4g5.6g12.6g2.2g
Valittu annoskoko156g122kcal12.2g2.8g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal6.1g1.4g3.2g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.8g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837