Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 65g144kcal11.4g0g11.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus26g91kcal3.6g0.1g8.3g0g
Aurajuusto16g55kcal3.3g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl22g28kcal2.8g0.1g1.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Valkosipuli 4.6g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.4g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 1.4g3.5kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g740kcal44.4g4.6g59.6g3g
Valittu annoskoko156g370kcal22.2g2.3g29.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal11.1g1.2g14.9g0.8g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.5g19.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771