Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa6.2g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Oliiviöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g5.5g2.8kcal0g0g0g4.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 49g158kcal13.2g0g11.8g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g8.6g33kcal1.8g0.1g2.8g0g
Aurajuusto21g71kcal4.2g0g6.1g0g
Mozzarella Lovilio Lidl31g103kcal7.8g0.5g7.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 15g56kcal4.1g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1047kcal65.8g1.6g86.2g9.2g
Valittu annoskoko156g524kcal32.9g0.8g43.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna78g262kcal16.5g0.4g21.6g2.3g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249