NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe52g177kcal3g37.5g1.4g3.3g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)74g134kcal8.2g4.1g9.7g0g
Rypsiöljy Eldorado2.5g21kcal0g0g2.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g706kcal24g85.6g29.8g6.6g
Valittu annoskoko156g353kcal12g42.8g14.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g177kcal6g21.4g7.5g1.7g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651