Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g26kcal1.6g3.4g0.4g1g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka2.4g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Maissi jyvät 32g46kcal0.9g8.2g0.8g1.2g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g26g38kcal4.3g0.4g2.2g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g258kcal14g25.2g10.4g4.8g
Valittu annoskoko156g129kcal7g12.6g5.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal3.5g6.3g2.6g1.2g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.1g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754