Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g65g358kcal0.7g0.7g39.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 43g143kcal0.9g1.3g15.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten39g129kcal9.2g17.6g8.2g4.3g
Canderel makeutusjauhe8.7g33kcal0.3g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1327kcal22.2g55.4g125g8.6g
Valittu annoskoko156g664kcal11.1g27.7g62.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna78g332kcal5.6g13.9g31.3g2.2g
Arvot/100g100g425kcal7.1g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655