Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 55g17kcal0.5g2.8g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 46g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli28g47kcal2.1g0.7g3.9g0g
Juusto, Arla Kadett 5%18g35kcal6.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g235kcal22.2g10.2g10g4.8g
Valittu annoskoko156g117kcal11.1g5.1g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal5.6g2.6g2.5g1.2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697