Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green17g56kcal4.1g8.4g0.2g2.1g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.6g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g17g27kcal1.4g0.9g2.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g240kcal12.2g22.8g10.2g6.2g
Valittu annoskoko156g120kcal6.1g11.4g5.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal3.1g5.7g2.6g1.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.3g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764