Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)53g21kcal0.9g4.3g0.1g0.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%27g33kcal0.8g1.2g2.7g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 68g87kcal14g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g316kcal31.6g11.6g16g1.6g
Valittu annoskoko156g158kcal15.8g5.8g8g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal7.9g2.9g4g0.4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796