Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g74g133kcal14.1g0g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)32g81kcal6.5g0.2g5.5g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g19g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)15g13kcal2.5g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g496kcal49.6g2.6g31.6g0.2g
Valittu annoskoko156g248kcal24.8g1.3g15.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal12.4g0.7g7.9g0.1g
Arvot/100g100g158kcal15.9g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398