Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g96kcal10.9g0g5.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini, 12%10g8.6kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g331kcal23.4g12.4g18.6g2.6g
Valittu annoskoko156g166kcal11.7g6.2g9.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal5.9g3.1g4.7g0.7g
Arvot/100g100g106kcal7.5g4g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267