Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g29g126kcal2.2g19.2g4.6g1.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)9g66kcal0g0g7.3g0g
Liivatelehti, gelatiini1.6g5.4kcal1.3g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl20g12kcal0.7g1g0.5g0g
Maitorahka (Pirkka)65g43kcal7.8g2.6g0.2g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g3.9g16kcal0g3.4g0.2g0g
Vadelma 18g7.5kcal0.2g0.7g0.1g0.7g
Mustikka metsä- 10g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g559kcal24.6g55.2g26g4.2g
Valittu annoskoko156g280kcal12.3g27.6g13g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal6.2g13.8g6.5g1.1g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.7g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475