Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g124g178kcal27.2g0g7.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola14g22kcal1.1g0.6g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g14g47kcal1.9g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g497kcal60.6g1.6g27g0.2g
Valittu annoskoko156g249kcal30.3g0.8g13.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal15.2g0.4g6.8g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955