Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g59kcal6.8g0g3.6g0g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Felix chilikastike4.5g6.7kcal0.1g0.6g0.4g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g36g23kcal0.5g1.8g1.6g0.4g
Oltermanni 17%8.9g24kcal2.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g264kcal21.6g11.4g14.8g3.8g
Valittu annoskoko156g132kcal10.8g5.7g7.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal5.4g2.9g3.7g1g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112