Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha36g59kcal6.7g0g3.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g8.9g28kcal4.6g2.5g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss13g41kcal3.2g0.1g3.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)36g8.9kcal0.4g2g0g0.5g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.5g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g315kcal31.2g15.2g14g6g
Valittu annoskoko156g157kcal15.6g7.6g7g3g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal7.8g3.8g3.5g1.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.9g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315