Broilerigratiini

Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g13g45kcal3.3g0.3g3.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g40g7.9kcal0.7g0.9g0.1g0g
Parsakaali (Pirkka)40g12kcal1.8g0.8g0.1g0g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g18g30kcal1.1g0.5g2.6g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell26g29kcal6.1g0g0.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml18g26kcal0.4g0.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g346kcal26.8g5.8g24g0g
Valittu annoskoko156g173kcal13.4g2.9g12g0g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal6.7g1.5g6g0g
Arvot/100g100g111kcal8.6g1.9g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219391