Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha82g136kcal15.5g0g8.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.7g1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 2.6g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni atria17g61kcal2.6g0g5.2g0g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Hunaja 1.5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g481kcal40g11g29.4g1.4g
Valittu annoskoko156g240kcal20g5.5g14.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal10g2.8g7.4g0.4g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.5g9.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731