Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä10g11kcal0.8g1.9g0.1g0.8g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g17g16kcal1.3g2.3g0.1g1.3g
Paistijauheliha nauta 5%41g53kcal8.6g0g2.1g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 17g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.7g0g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g252kcal23.6g17g9.8g6.8g
Valittu annoskoko156g126kcal11.8g8.5g4.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal5.9g4.3g2.5g1.7g
Arvot/100g100g81kcal7.6g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886