Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 50g67kcal5.3g1g4.6g0.1g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)23g80kcal3g15.9g0.3g0.7g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g18g4.7kcal0.2g0.9g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 18g19kcal0.6g3.3g0.2g0.5g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g23g25kcal0.5g0.9g2.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)11g3.8kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss14g42kcal3.3g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g482kcal26g45.8g21.2g3g
Valittu annoskoko156g241kcal13g22.9g10.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal6.5g11.5g5.3g0.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g14.7g6.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932