Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi3.2g6.7kcal0.3g1.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 43g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Hirvenjauheliha oma saalis22g24kcal4.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g165kcal11.6g15.8g6g2.6g
Valittu annoskoko156g83kcal5.8g7.9g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal2.9g4g1.5g0.7g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467