Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali64g14kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 49g112kcal9.3g0g8.3g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.8g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g7.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g51kcal0.3g0.5g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g382kcal23.4g5.8g29.6g2.6g
Valittu annoskoko156g191kcal11.7g2.9g14.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal5.9g1.5g7.4g0.7g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.9g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513