Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 26g32kcal5.6g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 33g24kcal0.6g4.8g0.1g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g122kcal12.8g10.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko156g61kcal6.4g5.3g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal3.2g2.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824