Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g11g39kcal3.1g0.2g2.9g0g
Pirkka salsadippi medium20g12kcal0.2g2.6g0.1g0.3g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g22g27kcal0.6g1.1g2.2g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)34g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi22g5.8kcal0.3g1.1g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g45g34kcal7.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g275kcal24.2g12.8g14g0.8g
Valittu annoskoko156g138kcal12.1g6.4g7g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal6.1g3.2g3.5g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.1g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155