TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)34g94kcal3.7g17.4g1g1g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)54g152kcal9.8g0g12.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%15g34kcal4.3g0.4g1.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%27g33kcal0.8g1.2g2.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g674kcal37.6g40g40g3.8g
Valittu annoskoko156g337kcal18.8g20g20g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g169kcal9.4g10g10g1g
Arvot/100g100g216kcal12.1g12.8g12.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945