Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g37g52kcal7g0g2.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g37g63kcal7.4g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)12g17kcal1.3g0g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g5.5g11kcal0.1g2.3g0.2g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g345kcal32.6g10g19.2g1.2g
Valittu annoskoko156g173kcal16.3g5g9.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal8.2g2.5g4.8g0.3g
Arvot/100g100g110kcal10.4g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235