Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green14g46kcal3.4g6.9g0.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g30g10kcal0.5g2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g207kcal14.8g19.2g6.8g4.6g
Valittu annoskoko156g103kcal7.4g9.6g3.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal3.7g4.8g1.7g1.2g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.1g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587