Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Kesäkurpitsa48g8.1kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g82g17kcal0.5g3.1g0.2g1.1g
Aurajuusto23g79kcal4.6g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g278kcal10.6g8.6g22.6g2.8g
Valittu annoskoko156g139kcal5.3g4.3g11.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g70kcal2.7g2.2g5.7g0.7g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224569