Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha20g31kcal3.9g0g1.7g0g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Palsternakka 12g7.7kcal0.1g1.4g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaattimurska, 1 prk16g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.1g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Naudanliha5g7.7kcal1g0g0.4g0g
Lanttu 5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g240kcal14g19.8g10.6g5.8g
Valittu annoskoko156g120kcal7g9.9g5.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal3.5g5g2.7g1.5g
Arvot/100g100g77kcal4.5g6.3g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794