Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g26g107kcal0g26.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.5g0.4g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g10g55kcal0.6g5.6g0.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1g3.2kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 15g103kcal0.1g0g11.6g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g29g115kcal0.6g27g0.4g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 10g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 10g68kcal0.1g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1185kcal15.2g163.6g46.2g2.2g
Valittu annoskoko157g593kcal7.6g81.8g23.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g296kcal3.8g40.9g11.6g0.6g
Arvot/100g100g379kcal4.9g52.3g14.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845