Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 66g16kcal1.2g1.4g0.2g1.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)18g5.5kcal0.6g0.7g0.1g0g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g42g29kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g144kcal4.2g6.8g3.8g3.8g
Valittu annoskoko156g72kcal2.1g3.4g1.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g36kcal1.1g1.7g1g1g
Arvot/100g100g46kcal1.3g2.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226521