Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Linssi-punainen (raaka)16g48kcal3.9g7.8g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.6g4.3kcal0.5g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g155kcal10.2g25.6g1.2g4g
Valittu annoskoko156g78kcal5.1g12.8g0.6g2g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal2.6g6.4g0.3g1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741