Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 34g13kcal0.1g2.8g0g0.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.2g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g130kcal2.8g15.8g5.2g2.8g
Valittu annoskoko156g65kcal1.4g7.9g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal0.7g4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5.1g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548