Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka27g37kcal6g0.5g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Rice Dream, riisimaito41g19kcal0g3.8g0.4g0g
Täysjyväriisi. Risella.15g52kcal1g10.6g0.5g0.9g
Parsakaali, tuore, 257g17g5kcal0.8g0.3g0.1g0.3g
Punajuuri keitetty, annos 100g17g7kcal0g1.6g0g0.4g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g14g17kcal0.4g3.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g331kcal19.4g42g9.4g3.6g
Valittu annoskoko156g165kcal9.7g21g4.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal4.9g10.5g2.4g0.9g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557