Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15g0g13.4g0g
Maissi jyvät 64g92kcal1.8g16.4g1.5g2.4g
Kesäkurpitsa24g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g34kcal2.3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g619kcal38.4g34g35.2g5.2g
Valittu annoskoko156g310kcal19.2g17g17.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal9.6g8.5g8.8g1.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729