Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton59g389kcal15.4g6.5g34.9g1.2g
Canderel makeutusjauhe3g11kcal0.1g2.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.1g26kcal1.3g0.8g1.5g2.2g
Kookoshiutale 10g68kcal0.8g0.7g6.7g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)59g253kcal44.9g3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1496kcal125g27.4g99.2g10.2g
Valittu annoskoko156g748kcal62.5g13.7g49.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna78g374kcal31.3g6.9g24.8g2.6g
Arvot/100g100g479kcal40g8.8g31.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892