Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 92g70kcal1.7g14.2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%9g9kcal1.7g0g0.3g0g
Paprika punainen 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Atria kevyt Perhenakki28g44kcal2.6g2.1g2.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g342kcal12.4g34.8g15.6g3.6g
Valittu annoskoko156g171kcal6.2g17.4g7.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal3.1g8.7g3.9g0.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.1g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055