Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g57g63kcal12g0g1.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8g5.9kcal0.4g1g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 23g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g176kcal26.4g4g5.4g0.8g
Valittu annoskoko156g88kcal13.2g2g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal6.6g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229006