Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 112g161kcal17.9g0g10g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g22g25kcal0.5g0.7g2.2g0g
Tilli, tuore 5.4g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Aurajuusto13g46kcal2.7g0g3.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.9g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g474kcal42.8g2.2g32.8g0.2g
Valittu annoskoko156g237kcal21.4g1.1g16.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g119kcal10.7g0.6g8.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022