Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Oltermanni, perinteinen6g22kcal1.5g0g1.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g27g163kcal5.7g1.8g14.7g0g
Rahka, valio6g3.9kcal0.6g0.3g0g0g
Keräkaali, 100g60g15kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hunaja 2.4g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 6.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu21g36kcal6.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g632kcal33.4g14.2g47.8g3.6g
Valittu annoskoko156g316kcal16.7g7.1g23.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g158kcal8.4g3.6g12g0.9g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.6g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436