Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 57g63kcal12.3g0g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 19g13kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Sieni tatti, hapero 6.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 5.7g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g10g14kcal2.7g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)22g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g243kcal32g10g4.6g2.2g
Valittu annoskoko156g121kcal16g5g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal8g2.5g1.2g0.6g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263