Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g66g305kcal4g29.8g19.2g0.7g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)40g18kcal0.1g4.2g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g33g56kcal2.4g5.3g2.8g0.3g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g844kcal15.4g92.6g46g2g
Valittu annoskoko156g422kcal7.7g46.3g23g1g
Annoskoko puolitettuna78g211kcal3.9g23.2g11.5g0.5g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.6g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509