Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g58g20kcal0.6g3.7g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 43g139kcal11.6g0g10.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g23g81kcal4.2g13.6g0.9g1.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g23g37kcal0.2g1.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g558kcal33.4g38.2g30.2g3.2g
Valittu annoskoko156g279kcal16.7g19.1g15.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal8.4g9.6g7.6g0.8g
Arvot/100g100g178kcal10.7g12.2g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720