Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g12g37kcal5.8g3.5g0.1g0.6g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Soijakastike 2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4g3kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g29g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g11kcal1.1g1.7g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%12g27kcal3.4g0.3g1.4g0g
Vesi5.8g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow27g98kcal3.8g19g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g545kcal30.2g60g20.4g3.8g
Valittu annoskoko156g273kcal15.1g30g10.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal7.6g15g5.1g1g
Arvot/100g100g174kcal9.7g19.2g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291