Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)16g30kcal1.9g3.7g0.7g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g53g80kcal8.5g2.1g4.2g0g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g1.3g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore13g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g285kcal25.6g20g10.6g2.6g
Valittu annoskoko156g143kcal12.8g10g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal6.4g5g2.7g0.7g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676