Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.9g22kcal1.5g0g1.7g0g
Katkarapu 11g7.3kcal1.5g0g0.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g115kcal7.2g9.6g4.2g3.6g
Valittu annoskoko156g58kcal3.6g4.8g2.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal1.8g2.4g1.1g0.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3.1g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834